100 dies

Home / Noticias / 100 dies

100 dies

Cent dies…

Cent dies perduts, això hem patit de moment al nostre poble, cent dies en els que Pilar Lozano no ha fet una altra cosa més que queixar-se. I com diuen alguns vells, qui es queixa perd.

Porta cent dies amb la cançoneta de què no hi ha diners, DONCS ELLA SÍ QUE S’HA PUJAT EL SOU, de 17.000 euros que es va deixar Pilar Blasco quan la crisi es notava més, cap als 30.000 que va a cobrar la Lozano. Ah, i a més a més ara li han pujat una barbaritat el sou a una de les regidores, quan fa dos mesos que està en l’Ajuntament. Ja estan pegant-se els del PP pels diners? Que si tu cobres més que jo o jo que tu…? La sensació que donen és que això és el que els importa: el moneder. Diu que té deutes l’Ajuntament? Deutes el PP i la Generalitat, que qualsevol dia no van a tindre ni per a pagar als funcionaris. A Turís els socialistes hem fet un patrimoni de més de 40 milions d’euros; por ens dóna que ara estiga tot açò en les seues mans.

Cent dies de tirar al carrer a persones que estaven treballant com sempre, al carrer possiblement per pensar diferent. Tirar al carrer de l’Ajuntament fins i tot a persones com el Ti Màxim, que va estar 24 anys de regidor d’agricultura, i per cert, molts anys sense cobrar, no com ella. Rancor.

Cent dies en els que s’ha vist la seua falta de gestió i lideratge, amb unes festes populars (ara d’agost per no dir patronals directament i quedar mal amb els evangèlics), que han costat el doble i han valgut la meitat, i en les que han passat més coses males que en la vida, per pocs municipals eixos dies de tanta gent i per mala gestió.

Cent dies en els que les monitores de l’Escola d’estiu hagueren d’anar a comprar al Consum les coses perquè en l’Ajuntament no les escoltaven, dies en els que Pilar Lozano inaugura coses que porten fetes anys: alguns carrers, La Fillola o ni més ni menys l’Institut, en el que no va perdre ni un minut, ni un minut. Podria reinaugurar també La Mina o L’Avinguda; segur que no ho ha pensat…

Turís ha baixat del tren i ara va en una burra vella, esperem que canvien les coses i comencen a fer el que prometeren en el programa electoral, o és que era tot mentida…?

Recent Posts

Leave a Comment