A la primera cullerada…mosca!

Home / Noticias / A la primera cullerada…mosca!

A la primera cullerada…mosca!

Impressionant!!, poc li ha costat a la nova alcaldessa del PP mostrar-nos la seua caraamagada. De 17.500 euros que cobrava Pilar Blasco a 31.000 euros que va a cobrar la Lozano. De 6.800 euros que cobrava jo com a regidor de festes i esports als més de 25.000 que cobraran ara els de festes i esports.
Poca vergonya i poca crisma. En primer lloc poca vergonya perquè porta tota la seua vida en l’oposició criticant els sous dels qui estàvem abans, i ara ella els dobla. I en segon lloc poca crisma perquè en l’època que estem, en plena crisi econòmica, amb la majoria d’alcaldes abaixant-se els sous tenint consideració de la caixa municipal i d’aquells que els costa trobar un treball o cobren una misèria, Lozano es posa una bona paga i es riu de totes i tots.
No vos penseu que ens sorprén, alguns ja la coneixíem i s’ho esperàvem, això passa quan vius de la política en lloc de viure la política.
No té cap justificació, i esperem des del grup socialista que Lozano reconsidere esta mala decisió i torne a posar uns sous més ajustats amb els temps que vivim i amb les necessitats del nostre poble. Nosaltres anem a exigir-s’ho.

Juan Ramón Martínez Barberá

Recent Posts

Leave a Comment