Socialistes Turis Concurs de Fotografia Nadalenca

Home / Noticias / CONCURS DE FOTOGRAFIA NADALENCA

CONCURS DE FOTOGRAFIA NADALENCA

PRINCIPAL

BASES
1a Premi: El premi per al guanyador del concurs serà 60€ per a gastar a comerços locals.
2n Participants: Pot participar en el concurs qualsevol veí del poble, familiars i visitants.
3r Temàtica: Les fotografies han d’estar relacionades amb el Nadal i podran ser tant fotos com dibuixos fets a mà, fotografies modificades amb foto-shop, etc. Les fotos deuen ser original i no es poden utilitzar imatges d’Internet o altres dels quals no sigueu propietaris, fent-se càrrec el concursant dels drets d’autor.
4t Presentació: Cada veí podrà presentar un màxim d’1 foto o dibuix que haurà d’enviar al correu pspvturis@hotmail.es junt a els seus noms i cognoms. L’agrupació només rebre la imatge la pujarà al facebook per poder rebre “me gusta”.
5é Jurat: Les fotos es pujaran a un àlbum a la pàgina de facebook de l’agrupació organitzadora, www.facebook.com/socialistesde.turis, i podran votar fent “me gusta” a les imatges que més els agraden.
6é Fi de termini de presentació: Es podran enviar fins el mateix dijous 18 de desembre a les 23’59 hores.
7é Resultats: Els resultats es comptabilitzaran el mateix divendres 19 de desembre. El guanyador/a es comunicarà a la pàgina de facebook de l’agrupació i via e-mail.
8é Lliurament del premi: El dia 19 de desembre es realitzarà el lliurament del premi al sopar que es realitzarà on el guanyador estarà convidat.
9é Dret sobre la foto: L’agrupació es reservarà el dret a utilitzar la fotografia/dibuix guanyadora per a fer ús d’ella. Podran ser desqualificades aquelles fotografies/dibuixos que siguen ofensius o es consideren inapropiades per a la seua publicació. La propietat intel•lectual i autories seran sempre del autor o autora. L’agrupació farà constar en futures reproduccions impreses o per qualsevol mig el nom del autor o autora.
10é Acceptació de les bases: La participació en aquest concurs significarà la plena acceptació de totes i cada una d’aquestes bases i de la gestió del jurat regulador del concurs.
Finalment agrair la teua participació i col•laboració al concurs.
SOCIALISTES DE TURÍS

Recent Posts

Leave a Comment

Fotografía guanyadora del concurs.