El govern del PP de Turís abandona la Fonteta de Trini

Home / Noticias / El govern del PP de Turís abandona la Fonteta de Trini

El govern del PP de Turís abandona la Fonteta de Trini

Des del grup socialista denunciem l’abandonament que ha sofrit la Fonteta de Trini aquestes pasqües i per tant els turisans no hem pogut gaudir d’aquest espai els dies de pasqua.
Aquest és un lloc recordat per xicotets i grans com a lloc de descans i molt visitat justament en Pasqua. A més, està situat junt al pulmó verd del Turrulló, que el govern socialista va aconseguir que fóra de titularitat pública per al gaudiment de tots.
L’estat actual d’aquesta zona és molt precari, ja que és molt penós visitar aquest espai per la brutícia i inseguretat, allò que abans era una font ara podem trobar trapes obertes, runes d’actuacions urbanístiques, vidres, pintades i l’única farola que hi ha està trencada. Com a conseqüència els veïns ja no acudeixen en tot l’any i molt menys en Pasqua per poder-se menjar la mona, com era tradició en el nostre poble.
Els socialistes denunciem que la popular Pilar Lozano descuida el manteniment de llocs bonics que foren aconseguits, restaurats i mantinguts per governs progressistes.
Nosaltres considerem que l’ajuntament té recursos i el personal necessaris i proposem la recuperació d’aquest espai públic dotant-los de mesures de seguretat, neteja i manteniment periòdic que necessita.
Gestionar amb responsabilitat no és qüestió de recursos econòmics, si no de falta d’interés.
IMG-20150409-WA0020

L’ unica farola està averiada

IMG-20150409-WA0023

Estat ruinós en el que es troba La Fonteta de Trini

Recommended Posts

Leave a Comment