L’alcaldessa Pilar Lozano front al IES de Toris

Home / Noticias / L’alcaldessa Pilar Lozano front al IES de Toris

L’alcaldessa Pilar Lozano front al IES de Toris

 

El Grup Municipal Socialista no entén i no accepta la forma autoritària i dictatorial d’actuar de l’Alcaldessa del PP Pilar Lozano, durant la manifestació celebrada el passat divendres pels alumnes de l’IES Torís davant les portes de l’ajuntament.
Tampoc entenem ni acceptem la forma d’actuar de la Policia Local, manats per la mateixa alcaldessa, davant els alumnes, la majoria d’ells menors d’edat, requisant algun telèfon mòbil, gravant-los en vídeo i identificant a alguns d’ells.

ELS SOCIALISTES DE TURÍS CRITIQUEN DURAMENT LA FORMA D’ACTUAR DE L’ALCALDESSA PILAR LOZANO (PP) DAVANT LA MANIFESTACIÓ DELS ALUMNES DE l’IES TORÍS.

Des d’aquest Grup Municipal Socialista pensem que en compte d’intimidar i coaccionar als alumnes que es van manifestar, a més de personar-se en el centre i identificar al Director de l´IES Torís, al qual volen culpar, el que hauria d’haver fet l’alcaldessa es haver-los mostrat tot el seu suport i enviar un escrit a la Consellera Català, per intentar solucionar el problema de la falta de professors en el centre, a més de la calor que estan patint a les aules.

Estem davant d’una cacicada més de la senyora alcaldessa, la qual anteposa els seus interessos partidistes als interessos dels estudiants del municipi.
Des d’aquest Grup Municipal mostrem tot el nostre suport tant a l’alumnat com al professorat i direcció de l’Ies Torís, oferint-los tota la nostra ajuda i, per descomptat, per a formular una queixa en les Corts Valencianes davant de la Consellera Català i així intentar que s’esmene prompte la falta de professorat.

Recent Posts

Leave a Comment