“PLA” D’ OCUPACIÓ SOCIAL

Home / Noticias / “PLA” D’ OCUPACIÓ SOCIAL

“PLA” D’ OCUPACIÓ SOCIAL

A qui pretén enganyar senyora Lozano? Anunciar un pla d’ ocupació social per a 100 persones a pocs mesos de celebrar les eleccions no és només que una acte electoralista, més quan es tracta de contractes temporals d’escassos 2 mesos amb una mensualitat dal voltant de 600 euros, quantitat que equival al “suplement” que la senyora alcaldessa s’ha adjudicat per assumir les funcions de la seua regidora de baixa per maternitat.

Cal recordar que ja es va pujar el sou un 77 % respecte a l’anterior alcaldessa socialista, cobrant 1700 euros nets mensuals, i ara, amb aquesta última pujada, passarà dels 2300. Aquest és el seu vertader pla d’ ocupació social.

Si ha tingut 4 anys, per què ha esperat als dos últims mesos per a contractar a estes persones? Està clar que només vol vots, perquè això és pa per a hui i fam per a demà. Nosaltres apostem pel treball estable i que cobrisca les necessitats reals que el nostre poble necessita amb una bona organització dels recursos humans i materials disponibles per tal d’augmentar la productivitat i així, poder oferir salaris dignes.

Recommended Posts

Leave a Comment