Política i CorruPPció

Home / Noticias / Política i CorruPPció

Política i CorruPPció

6000, 7000, 8000,…12000…100000 €, 16 milions de peles, sufragades pel que fins a dia de hui és encara el President de la Diputació de Valencia, Alfonso Rus. Això és el que va costar per al nostre poble la substitució de les peretes tradicionals de l’ enllumenat public per les led. Sí, eixes que apenes il·luminen perquè no es va tindre en compte l’ altura de les faroles.

Doncs resulta que el senyor Rus, pareix que va participar personalment en la concessió de 30 milions d’ euros a Inelcom, una empresa d’ un amic seu, per a la substitució de peretes tradicionals per les led. Empresa que no estava especialitzada i mai s’ havia dedicat, fins a la data, a aquestos menesters i la qual va usar a càrrecs publics com a comercials per a que els consistoris escolliren a aquesta empresa.

I ara, el senyor Rus, que fa un mes escàs va vindre de visita pel nostre poble ha sigut suspés de militància pel PP però continua aferrat als seus càrrecs. Una suspensió causada per les vergonyoses gravacions on es pot escoltar a Rus comptant bitllets, que sembla, serien fruit de commissions per amanyar contractes publics.

El nerviosisme s’ està apoderant del PP de la Comunitat Valenciana, al igual que es nota ja en el PP de Turís, on a portes de les eleccions municipals, la campanya pot veure’s marcada per un cas de corrupció gravíssim, en una institució, tantes vegades nomenada i alabada per la nostra alcaldessa, així com al seu President, que fins l’ altre dia era el President del PP de la província de Valencia i al qual se’ ns ha presentat sempre com al gran benefactor del nostre poble.

IMG-20150504-WA0003

Recommended Posts

Leave a Comment